Schrijven is belangrijk, want het helpt jou om je ideeën te verspreiden. Wij steunen iedereen

-van particulier tot ondernemer- om zich te laten zien in lokale bladen. Wij gaan jou interviewen, want door jouw ideeën en stem te verspreiden leer je elkaar kennen.

We zijn altijd op zoek naar het verhaal achter mensen en bedrijven. Zo zorgen wij ervoor dat we elkaar gaan begrijpen en beter leren samenwerken.

 

In de Bredase media

Om succesvol te zijn, moet je jezelf bekend maken bij anderen. Zo ontstaan er kansen. Zo help je elkaar. Je kan je ideeën dus bij ons kwijt, want wij schrijven voor magazines, dagbladen en buurtkranten. Onze pennenvruchten zijn te lezen in digitale nieuwsbrieven van Breda Business Plaza en Etten-Leur Business Plaza. Onze stukken staan ook in de Bode bij de rubriek: bij de rubriek: ‘Zorg voor elkaar’.

 

Schrijfdoel

Want met het geschreven woord bereik je mensen. Overal is media: geprint en online. Spraakmakende onderwerpen die je kunt lezen aan je keukentafel, in de trein. Je kunt ze bewaren en ophangen.

 

Biografieën

We werken ook aan biografieën, een ontdekkingsreis van je eigen leven, die helend kan werken. Het is namelijk tegenwoordig heel gemakkelijk om zelf boeken te drukken, zoals wij hebben gedaan met ‘De Doorstart’.

 

Schrijven met een twist