Wij missen sociale cohesie, omdat we alleen nog maar op ons mobiele scherm leven, maar amper met elkaar. We liken verhalen van vrienden, maar zijn doof voor wat onze grootouders vertellen. Wordt het niet hoog tijd dat we weer bij elkaar komen?

Organiseren met een twist is er voor de bewuste idealist. Nou ja, eigenlijk zijn wij er voor iedereen in de buurt en op straat. Want zou je ook niet in een wereld willen leven waar het geheel gewoon meer is dan de som der delen? Onze aarde is zoveel mooier als je elkaar echt leert kennen.

 

Wat kan je van ons verwachten?

Organiseren met een twist gaat de wijken in om weer dat contact aan te gaan. Je kan van ons leuke evenementen verwachten. Je ziet elkaar hier weer en hebt samen een leuke tijd. En misschien breng je elkaar wel op goede ideeën om wat leuks te maken voor jouw hele straat. Wij geloven namelijk erg in de helende werking van kunstenaarsfantasie. Kunst en cultuur slaan nou eenmaal bruggen en laten zien hoe het anders kan.

 

Naast culturele evenementen doen we ook nog veel meer:

• Cursussen over normen en waarden in krachtwijken. Hier kan je met ons in gesprek gaan over allerlei maatschappelijke kwesties. Discussiëren mag zeker.

• Media: wij interviewen je, zodat andere mensen in de media kunnen lezen wie je bent en wat jij vindt.

Klinkt dat misschien te zweverig voor je? Dat valt best mee hoor, want subsidies krijgen wij niet en wij zijn zeker commercieel. Wij benaderen daarom partners in het artistieke veld, de zorg en bij de gemeente. Ook werken wij met ondernemers en gemeente, zodat buurten zich kunnen optrekken.

 

Onze ideale samenleving

Onze ideale samenleving is een buurt waarin iedereen samenwerkt. Samen bouwen wij de tuinen voor de hele gemeenschap. Hiervoor is het centrum van een stad ook van belang. Want daarin ligt ons hart en identiteit.

 

Organiseren met een twist